Waarom kiezen voor Deman?

  • Volledig gamma van hijstoestellen
  • Kwaliteit met efficiënte productiemethoden
  • Nieuwe technieken met belangrijke besparingen
  • Een ervaren ontwerpteam en gemotiveerde vakmensen
  • Zowel standaard als complexe projecten met individuele eisen
  • Een uiterst bekwame dienst na verkoop

IK WENS EEN AFSPRAAK

Waarom kiezen voor Constructiewerkhuizen Deman?

 

 

Curatief onderhoud door Deman van uw rolbrug, kettingtakel, kraan.

Herstellingen

Onze opgeleide technici trachten steeds in samenspraak met hun verantwoordelijke en de klant een snelle en correcte interventie uit te voeren. 

Omdat we service hoog in het vaandel dragen, investeren we continu in de werking en middelen van de Dienst Na Verkoop.

Dit gaat van compleet ingerichte servicewagens, eigen hoogtewerkers, uitgebreide opleidingen, tot zelfs de kleinste hulpmiddelen. Met één doel: er een tevreden klant op na houden!

 

 

Preventief onderhoud

DEMAN installeerde letterlijk duizenden hijstoestellen bij klanten. Deze hijstoestellen zijn machines met bewegende onderdelen en dus onderhevig aan slijtage en mogelijke defecten. Een regelmatig onderhoud is noodzakelijk. De praktijk bewijst dit, maar ook de wetgever legt hier steeds meer verplichtingen op. Niet iedere klant beschikt over de mogelijkheden en de know-how om op een efficiënte manier de noodzakelijke taken uit te voeren. Aan de hand van checklijsten met meer dan 100 controlepunten, controleren we de toestand van uw hijstoestel.
In samenspraak met onze klanten, hebben we voor het uitvoeren van preventief onderhoud (met uitbreiding naar curatief onderhoud) onze "REMAIN-formule" in het leven geroepen. Door u aan te sluiten op deze formule, kunt u gebruik maken van goedkopere regietarieven en kunt u beroep doen op onze 24u/7d-service. Vraag hier meer informatie.

Image

 

 

Image

Revisie - revamp

Bij het orignele ontwerp van een rolbrug, wordt steeds een theoretische levensduur bepaald.  Na het bereiken van deze levensduur, wordt er verondersteld dat de kritische onderdelen van de rolbrug vervangen worden. Dit is een service die we graag aan onze klanten aanbieden!

We hebben reeds succesvol tientallen rolbruggen een tweede leven bezorgd. Dit kan gaan van revisie van motorreductoren, vernieuwen van elektrische bekabeling en kasten, tot het vervangen van wielbalken. 

 

Reserve onderdelen

Door onze jarenlange ervaring, kunnen we perfect inschatten welke onderdelen we op stock moeten houden. 

Ondertussen is onze stock uitgegroeid tot meer dan 7000 originele stukken. Deze stukken worden gestockeerd in een automatisch magazijn

Zodoende u steeds snel en efficiënt uit de nood te helpen. 

Image

 

Image

Engineering

Een creatief team van ervaren ingenieurs en ontwerpers begrijpt uw specifieke noden. Ons team – dat rechtstreeks met u in contact staat – maakt een grondige analyse van de behoeften. Dit is de basis van een optimaal aangepaste oplossing. In meer dan 60 jaar kraanbouw werd een knowhow opgebouwd, die ervoor zorgt dat u over een betrouwbaar, innovatief en performant hijstoestel kunt beschikken.

Ons eigen ontwerpbureau laat toe om de hijstoestellen feilloos in te passen in uw infrastructuur. Ook al is deze nog maar in ontwerpfase. Met de totaal-ontwerpen in 3D kunnen we samen conflicten uitsluiten en veiligheidsrisico’s evalueren. Deze manier van samenwerken (eventueel met externe adviseurs) is gegarandeerd succesvol, van meet af aan!

 

Opleiding

Er is een grote behoefte aan opleiding van rolbrugbestuurders.
Het bedienen van rolbruggen, die vaak zware lasten verplaatsen, houdt zeer specifieke risico’s in. Daarbij kan de veiligheid van operator, omstaanders en goederen in het gedrang komen. Gelukkig zijn er in onze regio heel wat organisaties die professionele opleidingen organiseren.

Triskel wil de ideale infrastructuur aanbieden voor deze opleidingen tot rolbrugbestuurder. Daarnaast wil Triskel ook een ideaal kader scheppen om technici te specialiseren in het preventief en curatief onderhoud van rolbruggen en takels.

Ontdek de website van het triskel competence center