Voka Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van Vlaanderen, waarop honderden bedrijven samen de deuren openen voor het grote publiek. Zo krijg je als bezoeker de kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Voor een bedrijf is het dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt.

Op de Open Bedrijvendag stellen wij de volledige productie infrastructuur te kijk.

Dit omvat de plaatvoorbereiding, de zagerij, het samenstellen van kokerliggers, het aflassen van kokerliggers, het samenbouwen van rolbruggen en de eindafwerking.

In het gloednieuwe “TRISKEL Competence Center” kan je een hypermoderne rolbrug aan het werk zien. Deze moderne rolbrug is voorzien van alle actueel beschikbare “Smart Features” of intelligente oplossing, verkrijgbaar op standaard rolbruggen.

Als afsluiter is er nog mogelijkheid tot een hapje en een drankje voor de hele familie. Ook is er tijdelijke muzikale animatie voorzien. Omdat de jongsten zich niet hoeven te vervelen zal er een springkasteel aanwezig zijn!

Op de site is parkeergelegenheid voor ruim 70 wagens. Ook is er extra parkeergelegenheid voorzien bij naastliggende bedrijven.

 

 

 

Gepubliceerd op in de categorie Over ons met de tags .