Beste partners,

Als gevolg van de recente maatregelen van de regering inzake het coronavirus COVID-19 past DEMAN zich met grote zorgvuldigheid aan de situatie aan. Hierbij wensen we onze klanten en partners er persoonlijk van te verzekeren dat we alles doen wat in ons vermogen ligt om een veilige werkomgeving voor onze medewerkers te bieden en tevens de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, hun familie, onze partners en onze klanten zijn onze hoogste prioriteit.

Wat betekent dit voor u?

ALGEMEEN

  • U kunt ons tijdens de kantooruren (van 8u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u00) bereiken via de rechtstreekse telefoonnummers en e-mail adressen van onze medewerkers. Je vindt de telefoonnummers op www.deman.be/over-ons/team
  • De e-mails op info@deman.be worden tijdens werkdagen met prioriteit behandeld. Uiteraard kunt u uw contactpersonen ook op hun individueel e-mail adres contacteren.
  • Bezoeken aan onze kantoren en aan het TRISKEL Competence Center zijn mogelijk na afspraak, en mits het respecteren van alle corona maatregelen.


VERKOOP

  • Aanvragen allerlei kunt u bij voorkeur op info@deman.be overmaken.
  • Onze Sales & Project Engineers werken zo efficiënt mogelijk van thuis uit, en blijven allen bereikbaar via e-mail en telefoon.
  • Klantenbezoeken worden opgeschort tot nader order. Online meetings (bij voorkeur via Microsoft Teams) zijn het ideale alternatief.
  • Bij de levering van onderdelen zijn wij mede afhankelijk van onze logistieke partners. Zij zullen alles doen om de levering zo spoedig mogelijk uit te voeren.


LEVERINGEN

Leveringen van goederen kan alleen aan het magazijn (aangeduid met DEMAN Warehouse) en tijdens de kantooruren.


TECHNISCHE INTERVENTIES

  • Aanvragen kunt u bij voorkeur op service@deman.be overmaken, of telefonisch op 056/540 139 (Pascal Lecluyse).
  • Preventief onderhoud wordt binnenkort opgestart, volgens mogelijkheden. Dringende interventies en curatief onderhoud worden prioritair uitgevoerd.
  • Het spreekt voor zich dat de werkzaamheden alleen kunnen worden uitgevoerd, indien alle maatregelen in het kader van Covid-19 worden nageleefd.


De mogelijkheid bestaat dat u iets minder snel dan gemiddeld een antwoord krijgt op uw vraag – dit om de veiligheid van u en onze medewerkers niet in het gedrang te brengen. We danken u alvast voor uw begrip tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden.

Wij volgen de evolutie van de situatie op de voet en passen ons actieplan zo nodig aan. We blijven waakzaam, maar blijven ook tot uw beschikking om u te ondersteunen in het behouden van een goed verloop van uw activiteiten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Team DEMAN

 

Gepubliceerd op in de categorie Over ons.