De UNIZO KMO van het jaar 2018 is een prestigieuze prijs waar de beste Vlaamse KMO’s zich onderscheiden in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. De ingediende dossiers werden beoordeeld door een onafhankelijke jury, bestaande uit: Marnix Tolpe (Liantis), Georges Declerck (KBC), Tom Wallyn (PWC), Johan Dekeyzer (Dekeyzer-Ossaer) en Pieter Loose (Ekopak).

Met trots kunnen we meedelen dat Constructiewerkhuizen DEMAN genomineerd is en behoort tot de 5 beste KMO’s van West-Vlaanderen. We blinken uit met ons TRISKEL Competence Center en onze vooruitstrevende technologie voor rolbruggen.
We zetten hard in op intelligente opties of “Smart Features” die een echte DEMAN-rolbrug typeert. Dankzij deze innovatieve technologie verloopt het verhandelen van lasten sneller, veiliger en energiebesparend waardoor ook de levensduur en flexibiliteit verhoogd wordt. Ondertussen beschikken meer dan 90% van alle nieuwe DEMAN rolbruggen over één of meerdere intelligente opties. In de toekomst willen we onze klanten nog beter begeleiden tijdens de volledige levensloop van hun hijstoestellen en de meest vooruitstrevende oplossingen aanbieden.

Midden oktober krijgen we de kans om onze troeven extra in de kijker te zetten tijdens een bedrijfsbezoek van de vijfkoppige jury. De winnaar wordt vervolgens bekend gemaakt op 18 oktober tijdens een exclusieve galashow in Domein De Vossenberg.

We strijden alvast mee naar de overwinning!

Gepubliceerd op in de categorie Over ons.